20
Sam, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

               La istoria greu încercată a acestui popor se adaugă încă o provocare: COVID – 19. O provocare cu atât mai grea cu cât avem în față un dușman necunoscut, ascuns, perfid. Un dușman care a provocat pandemia aducătoare de suferință, durere și moarte în întreaga lume. O provocare căreia medicii și întregul personal medical aflat în prima linie – alături de polițiști, jandarmi și armată – încearcă să îi facă față cu greu.spital cornel igna

              Încercăm să le fim alături, să-i încurajăm în demersul lor de-a salva vieți. Iată de ce Consiliul Director al Asociației Teritoriale a Persoanelor Persecutate, Refugiate, Deportate și Expulzate (ATRD) din Câmpia Turzii a hotărât să doneze și a donat din cotizațiile membrilor și simpatizanților asociației – suma de 5000 Ron. Spitalul Municipal „Cornel Igna” din localitate în vederea procurării de materiale de strictă necesitate în această perioadă: măști, mănuși, materiale dezinfectante, etc. Poate că este puțin, dar este un gest de solidaritate pornit din suflet, este o picătură care poate întregi un gol. Este o dovadă a faptului că generația noastră, generație de sacrificiu greu încercată de-a lungul vremii susține efortul de-a trece cu bine peste această nouă încercare.

                Alături de acest gest, considerăm că un ajutor mult mai mare îl putem oferi medicilor, noi, vârstnicii, respectând cerințele autorităților determinate de starea de urgență instituită și anume de-a respecta izolarea, de-a sta acasă chiar dacă ni se pare mai greu deoarece prin natura neamului nostru suntem persoane sociabile. Să înțelegem că izolarea este spre binele nostru și al semenilor noștri. Este modalitatea prin care putem contribui la trecerea cu bine peste această perioadă grea.

                  Mai mult ca niciodată să fim uniți în gânduri și simțiri. Dumnezeu să ne ajute!

 

 

 

 

                                                                                        Asociația Teritorială a Refugiaților

                                                                                           și Deportaților Câmpia Turzii

                                                                                                    Membru de Onoare,

                                                                                                 Profesor Giurgiu Florica                  

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh