09
Joi, Iul
69 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography

A fost transmis un mesaj de avertizare Ro-Alert cu privire la prezența unui urs pe strada Laminoriștilor, din municipiul Câmpia Turzii.urs cautat ro-alert
Este recomandat ca locuitorii municipiului Câmpia Turzii să evite zona în care a fost văzut animalul sălbatic, să rămână în locuințe sau să păstreze distanța față de animal. De asemenea, este recomandat că cetățenii să nu se pună în pericol, respectiv să încerce realizarea de fotografii/filmări sau hrănirea acestuia. Protejarea animalelor din gospodărie trebuie realizată fără ca cetățenii să se pună pe înșiși în pericol.
În zona au fost dislocate un echipaj mixt de poliție și jandarmi, un echipaj al poliției locale, un echipaj SMURD și un medic veterinar din cadrul Grădinii Zoologice din municipiul Turda, pentru a asigura coordonarea activității și tranchilizarea animalului sălbatic.

Nu a mai fost semnalată prezența ursului după ora patru. În zonă patrulează în continuare un echipaj al poliției locale.

De asemenea, zona este monitorizată în continuare de către polițiști și jandarmi.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh