19
Vi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Urmând exemplul Municipiului Cluj Napoca, centrul regional al politicilor de digitalizare și de tip „Smart City”, administrația locală de la Câmpia Turzii a creat, depus și finanțat un proiect european care va reduce, semnificativ, birocrația și va asigura rezolvarea proiectelor cetățenilor într-un timp scurt și fără bătaie de cap.campia turzii

Proiectul, intitulat „Măsuri și instrumente pentru planificare strategică și simplificare a procedurilor administrative în Municipiul Câmpia Turzii”, va face posibilă rezolvarea eficientă a proiectelor și a problemelor cetățeanului prin emiterea documentelor, adeverințelor, certificatelor de urbanism în format digital, fără cozi și fără „dosare cu șină plimbate pe la diverse ghișee”.

Practic, după finalizarea proiectului, digitalizarea municipiului Câmpia Turzii va cunoaște o nouă etapă, în beneficiul cetățenilor, reducându-se inclusiv timpul de așteptare pentru eliberarea diferitelor documente.

Totodată, ședințele de consiliu local vor fi convocate și desfășurate în regim online, iar proiectele de hotărâre și documentele aferente vor fi distribuite în format online, reducându-se astfel cantitatea de hârtie utilizată.

De asemenea, datorită componentei dedicate Poliției Locale, se va putea realiza o urmărire mai bună asupra documentelor, printre care autorizațiile de construire, contravenții, autorizații comerciale și altele.

Contractul în valoare de de 3.084.669,41 lei, respectiv 649.404,09 euro aferent proiectului a fost semnat de primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, în această săptămână.

Direcția Relații cu Comunitatea

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh