26
Vi, Apr
1 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Începând cu data de 8 iulie 2020, la nivelul municipiului va demara o campanie de dezinsecție împotriva țânțarilor, căpușelor și omizilor.dezinsectie campia turzii
Operațiunea este efectuată de către Compania de Salubritate, în conformitate cu prevederile Contractului de delegare a gestiunii activității de deratizare, dezinfecție și dezinsecție, inclusiv dreptul de a administra infrastructura tehnico-edilitară aferentă activității în aria teritorială a Municipiului Câmpia Turzii”, nr. 15508 din data de 14.06.2017.
Astfel, până vineri,10 iulie 2020, vor fi supuse operațiunii de dezinsecție următoarele locații din municipiu: scuaruri, zone verzi locuințe condominiu, zonele verzi specializate (ale instituțiilor), aliniamentele de infrastructură și bazele sportive.
În eventualitatea în care vremea nefavorabilă va împiedica efectuarea operațiunii, aceasta va fi suspendată, urmând a continua când vremea o va permite.

Direcția Relații cu Comunitatea

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh