18
Joi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În conformitate cu prevederile Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 34/05.08.2020, la nivelul întregului județ Cluj s-a instituit obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere gura și nasul de către toate persoanele cu vârsta de peste 5 ani, la întruniri de natura activităților culturale, ştiinţifice, artistice sau de divertisment organizate în spaţii publice deschise, în zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje și adunări cu caracter religios.
Această măsură se aplică 24 de ore din 24, pe toată durata stării de urgență, începând cu data de 8 august 2020.campia turzii poarta masca
Astfel, în Târgul Săptămânal de miercuri se va purta, în mod obligatoriu, masca de protecție.
Stimați cetățeni, ceea ce trebuie să luați în considerare este că măștile de protecție, indiferent de natura lor, dacă acoperă gura și nasul oferă o protecție în plus împotriva acestui nou coronavirus.
Vă îndemnăm să nu luați în seamă știrile false privind „hipoxia cerebrală” și alte „afecțiuni închipuite” care sunt atribuite, în mod rău-voitor, purtării măștilor de protecție.
În conformitate cu studiile realizate de Organizația Mondială a Sănătății, dacă toți cetățenii, indiferent dacă suntem – sau nu – infectați cu Sars-Cov-2, purtăm măști, rata de răspândire a acestuia scade cu peste 90%.
Este de datoria noastră, a tuturor, să aplicăm și să respectăm aceste măsuri, pentru a fi în siguranță și pentru a rămâne sănătoși.
Vă îndemnăm să aveți încredere că împreună vom reuși să trecem peste această perioadă dificilă!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh