19
Vi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primarul liberal al municipiului Câmpia Turzii își anunță concitadinii că s-a rezolvat problema finanțării reabilitării atât de iubitului Stadion Municipal pe care și mai iubita „Sârma” a făcut istorie.finantare reabilitare stadion campia turzii

„Vestea bună a săptămânii se referă la faptul ca sprijinul și viziunea pe termen mediu și lung a administrației locale dar mai ales a guvernului liberal, își lasă amprenta și asupra municipiului nostru.
Astfel că, urmare a întrevederilor pe care le-am avut la București cu o serie de factori de decizie, Compania Națională de Investiții a cuprins pe lista de investiții, în vederea finanțării, reabilitarea Stadionului Municipal “Mihai Adam” din Câmpia Turzii.
După ce am reușit aducerea stadionului în patrimoniul municipiului aceasta este a doua veste importantă pentru iubitorii sportului din Câmpia Turzii”, anunță edilul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan, care la alegerile locale de luna viitoare le va cere alegătorilor girul lor pentru un al doilea mandat de primar.

Vestea bună legată de Stadionul Municipal vine la câteva zile după ce Dorin Lojigan a fost primit, din nou, de premierul Ludovic Orban, de care îl leagă nu doar o relație de colegialitate ci chiar de prietenie. Un lucru din care Câmpia Turzii și locuitorii săi ar avea numai de câștigat și în perioada următoare.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh