19
Vi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Baza 71 Aeriană a avut plăcerea de a găzdui o vizită oficială din partea unei delegații din cadrul Statului Major al Forțelor Navale în vederea informării asupra nivelului de instruire atins de ofițerii selecționați să încadreze funcții de pilot în Grupul 256 baza 71 aeriana gral emanoil ionescuElicoptere Tuzla,aflat în subordinea Flotilei 56 Fregate, ofiţeri ce urmează Cursul de Baza şi Cursul Avansat alături de instructorii Escadrilei 713 Elicoptere. În cadrul unul briefing au fost de asemenea aduse în discuţie și etapele ce urmează a fi parcurse până la finalizarea celor două cursuri.
O altă premieră a fost aterizarea unui elicopter Puma Naval la Baza 71 Aeriană, o aterizare atât de îndepărtată faţă de aerodromul de bază!
Dragi cursanţi, mult succes în activitatea ce o desfăşuraţi şi să aveţi parte de rezultatele scontate în viitoarea carieră de pilot militar!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh