28
Joi, Mar
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Primarul liberal al municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, dă o veste excelentă cetățenilor urbei. După îndelungi insistențe, a fost aprobată de la nivel înalt, deschiderea la Câmpia Turzii a unui birou al Serviciului de Permise de Conducere și prefect abrudeanÎnmatriculare a Vehiculelor. 
Primarul Dorin Lojigan a declarat, pe marginea acestui subiect: „Înființarea unui punct de lucru al Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor la Câmpia Turzii a fost poate cea mai grea luptă din acest mandat. O luptă politică în primul rând, dominată de orgolii în detrimentul cetățenilor, o luptă acerbă pe care am dus-o inclusiv în instanță și la care nu am renunțat indiferent de obstacole, pentru că am crezut în victorie. Mai mult decât atât, a reprezentat și reprezintă obiectivul îndeplinit al comunității din Câmpia Turzii, al fiecăruia dintre dumneavoastă care v-ați alăturat administrației locale în acest demers și ați pledat, vocal, pentru un drept legitim: acela de a avea servicii publice accesibile, într-un municipiu aflat în continuă dezvoltare.
Astăzi putem spune împreună: OBIECTIV REALIZAT!
Prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne, Ioan Marcel Vela, nr. 139 din 16.08.2020, serviciile publice județene regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor vor organiza la sediile secundare de lucru, între care și municipiul Câmpia Turzii, activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii, în zilele de marți și joi.
Spațiul în incinta sediului Poliției Câmpia Turzii este pregătit și cu sprijinul Instituției Prefectului - județul Cluj, în cel mai scurt timp, înmatricularea vehiculelor se va realiza la noi acasa.
După caziere si pașapoarte acum avem permise și înmatriculare.
Multumesc public prefectului Mircea Abrudean pentru implicare în acest proces”, spune primarul Dorin Lojigan.
La rândul său, prefectul Mircea Abrudean, spune referitor la același subiect: „Încă de la începutul mandatului mi-am stabilit ca prioritate să devin, prin intermediul Instituției Prefectului, un partener activ al administrațiilor locale, având totodată un rol accentuat în ceea ce privește dezvoltarea comunităților locale și sprijinirea proiectelor acestora, în limita atribuțiilor legale.
Astfel, urmare a demersurilor pe care le-am realizat la instituțiile abilitate în sensul necesității descentralizării unor servicii publice comunitare, în scurt timp se va operaționaliza la Câmpia Turzii un punct de lucru al Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, care va avea activitate cu publicul în zilele de marți și joi, pentru preluare documente.
Această măsură a fost dispusă de către domnul ministru Ioan Marcel Vela, prin Ordinul nr. 139 din 16.09.2020, care prevede că serviciile publice comunitare județene regim premise de conducere și înmatriculare a vehiculelor vor organiza la sediile secundare de lucru din alte localități decât reședința de județ, prevăzute punctual în anexa ordinului mai sus amintit, activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii.
Astfel de măsuri de descentralizare au ca scop facilitarea accesului cetățenilor la servicii publice comunitare, altele decât cele existente la nivelul municipiului Cluj-Napoca, generând totodată decongestionarea acestor servicii județene și evitarea aglomerărilor de persoane.
Voi susține în continuare, în limita atribuțiilor care îmi revin, orice inițiativă de dezvoltare a comunităților locale aparținând județului Cluj, în parteneriat cu acestea și care vine în sprijinul locuitorilor”, declară prefectul clujean..
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh