25
Joi, Apr
3 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Primarul Dorin Lojigan aduce acuze conducerii societății MMM Autoparts Turda, pe care îi acuză de inconștiență și rea voință și o somează să ia măsuri active de combatere a răspândirii infectărilor cu Covid-19 din rândul personalului angajat al societății: mmm autoparts turda„Până în acest moment au fost testate 10 persoane, cu domiciliul în municipiul nostru, care lucrează la societatea spaniolă. Deși am încercat să iau legătura cu conducerea societății aceștia refuză luarea măsurilor legale încă de azi, spunând că și mâine e in regulă. Din pacate orice zi care trece duce la infectarea altor angajați și implicit la creșterea ratei de incidenta pentru municipiul nostru, având în vedere numărul mare de muncitori din Câmpia Turzii care lucrează acolo.

A fost sesizată Prefectura Cluj și DSP Cluj.

Sper ca atitudinea societății spaniole sa nu ducă la carantinarea municipiului nostru.

Va somez sa luati masuri urgente de dezinfectare a spatiilor si testare a angajaților! Sănătatea acestora este mai importantă decât producția voastră!”, susține primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan.

Medicul Lehel Csergo, angajat al Spitalului Municipal Câmpia Turzii, confirmă spusele primarului Lojigan: „Primele cazuri au fost confirmate marți seara. Firma nu a luat măsuri de impiedicare a răspândirii bolii nici până azi! Din cauza lor personalul medical de la Spitalul Câmpia Turzii a fost expus la maxim!”, afirmă medicul.

Am cerut o poziție conducerii MMM Autoparts Turda, referitor la acuzațiile aduse de oficialitățile din Câmpia Turzii. O vom publica atunci când ne va fi transmisă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh