13
Lun, Mai
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Dragii noștri,
Pandemia de Covid19 ne pune în imposibilitatea de a organiza un eveniment pe măsura celor din anii anteriori. Aceste restricții sunt recomandate tocmai pentru a ne proteja pe toți, indiferent de vârstă.lojigan dorin
De fiecare dată când avem acest eveniment, mă simt mai încărcat de emoție. Astăzi, stau alături de niște oameni deosebiți, niște oameni care și-au construit viața împreună, astfel încât și, după 50 de ani, sunt găsiți în aceeași formație. Pentru noi, comunitatea din Câmpia Turzii, sunteți exemple de înțelegere, dragoste și respect.
Nu putem decât să ne înclinăm în fața dumneavoastră și să sperăm că vom avea curajul și maturitatea să scriem și noi povestea voastră.
În anul 1970 v-ați luat de mână și ați promis că veți continua pentru totdeauna. Nu știu cât a fost de greu, dar știu sigur că pe parcursul celor 50 de ani împreună, ați fost alături de același om drag, ați dăruit și nu ați cerut nimic în schimb, i-ați înțeles gândurile și ați trăit viața de cuplu într-un mod exemplar.
Mă uit la dumneavoastră și mi se umple sufletul de emoție și admirație, pentru rezistența de care ați dat dovadă, în pofida greutăților și a obstacolelor întâlnite. Vă mulțumim că ne învățați și pe noi rețeta toleranței, a sprijinului, a încrederii, respectului și fericirii.
Vă doresc să aveți sănătate, să ne putem revedea încă mulți ani de acum încolo, să vă bucurați de copiii și nepoții dumneavoastră și să fiți fericiți.
Astăzi, în semn de prețuire și apreciere, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă oferă un mic simbol, însoțit de admirația întregului oraș!
Felicitări!
 
Primarul Municipiului Câmpia Turzii
Dorin Nicolae LOJIGAN
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh