02
Joi, Mai
2 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Drum lin către eternitate, Gheorghe GIURGIU!gheorghe giurgiu
Municipiul Câmpia Turzii a pierdut astăzi un om de mare valoare, în persoana domnului Gheorghe Giurgiu.
Fost primar al municipiul nostru, Gheorghe Giurgiu s-a născut în anul1936 în comuna Luna și avut ca bază meseria de Inginer mecanic. În cadrul ISCT a deținut mai multe funcții de conducere, la diverse secții, printre care Bare Trase, Atelierul Mecanic sau Laminorul 1, dar a fost și director adjunct al Combinatului Metalurgic.
Între anii 1996-2000, Gheorghe Giurgiu în calitate de primar aprobă Planul Urbanistic General şi Regulamentul Local de Urbanism. În perioada cât a fost primar, Câmpia Turzii a devenit municipiu - în anul 1998. În timpul mandatului său, au fost executate lucrări de îmbunătăţire a alimentării cu apă potabilă a localităţii, modernizarea centralelor termice și înfiinţarea Direcţiei Economice.
Moștenirea lăsată în urmă de acest mare om va fi rememorată cu plăcere și nostalgie în anii ce vor urma, amintindu-ne mereu de ceea ce a însemnat Gheorghe Giurgiu pentru comunitate.
Primăria Municipiului Câmpia Turzii aduce un omagiu sincer personalității - Gheorghe Giurgiu - și transmite, totodată, condoleanțe familiei îndoliate!
 
Colectivul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh