29
Vi, Mar
19 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Recent a fost efectuată recepția de lucrări aferentă proiectului „Închidere și ecologizare depozit urban neconform de deșeuri din Municipiul Câmpia Turzii”.lojigan dorin primar
Practic, rampa de deșeuri situată la ieșirea din oraș a fost închisă și ecologizată definitiv.
La un timp relativ scurt de la semnarea contractului de lucrări dintre beneficiarul, Consiliul Judetean Cluj și titularul, Secvision Business Solutions S.R.L., Municipiul Câmpia Turzii se alătură orașelor din țară care au întreprins acest demers. Valoarea contractului a fost de6.128.140,82 de lei, preț fără TVA.
Este un moment care marchează intrarea Municipiului Câmpia Turzii într-o eră SMART ECO, în care atenția administrației publice locale se îndreaptă spre implementarea de proiecte în concordanță cu strategiile Uniunii Europene privind protecția mediului înconjurător. 
„Mulțumesc Consiliului Județean Cluj și domnului Alin Tișe pentru demersurile întreprinse în vederea închiderii și ecologizării acestei rampe de deșeuri. Prin intermediul acestor lucrări, Câmpia Turzii se înscrie în rândul orașelor românești fără rampe de deșeuri poluante.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh