19
Vi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După ce mai mulți antreprenori angrenați în lucrări tehnico-edilitare de utilități au generat un disconfort sporit, prin atitudinea neprofesională și mobilizarea în neconcordanță cu prevederile din caietele de sarcini, executivul Municipiului Câmpia Turzii alucrari poim caa decis să ia atitudine!

Pe ordinea de zi a ședinței ordinare de Consiliu Local, organizată joi, 22 aprilie 2021, s-a aflat un proiect de hotărâre privind Normele pentru execuția lucrărilor tehnico-edilitare din Municipiul Câmpia Turzii, pe domeniul public.

Potrivit hotărârii inițiate de primarul, Dorin Nicolae LOJIGAN, toate societățile care execută lucrări tehnico-edilitare, fie că vorbim despre lucrări la rețeaua de apă, canalizare, gaz, energie electrică sau telecomunicații, au o serie de obligații pe care – dacă nu le vor respecta – vor fi pasibile de sancțiuni, în concordanță cu prevederile legale.

„Din punctul de vedere al administrației publice locale și al cetățenilor, adoptarea acestui proiect de hotărâre privind normele obligatorii pentru executanții de lucrări tehnico-edilitare, este un lucru benefic, menit să reducă disconfortul trăit de cetățeni și să crească nivelul de responsabilitate al executanților.

Nu este posibil, nu este profesional și este o jignire la adresa cetățenilor – beneficiarii finali ai proiectelor – felul în care se execută unele dintre lucrări, inclusiv cele finanțate prin proiectul POIM, dezvoltat de Compania de Apă Arieș.

Antreprenorii trebuie să fie conștienți că au o responsabilitate atât pentru calitatea lucrărilor, cât și pentru modalitatea în care le execută și că sunt obligați să reducă la minimum disconfortul trăit de cetățeni. Dacă nu se conformează, vor suporta rigorile legii, plătind sancțiuni contravenționale de minim 2.500 de lei.

Cine greșește, să plătească!

Doresc să-l felicit pe domnul viceprimar și să-i mulțumesc, pentru implicarea sa în realizarea acestor norme”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

 

Direcția Relații cu Comunitatea

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh