24
Mie, Apr
6 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
De-a lungul timpului, Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna” Câmpia Turzii a devenit cunoscut drept un centru de bune practici în ceea ce privește serviciile medicale de ginecologie, obstetrică și neonatologie.
Continuăm acest trend prin intermediul celei mai noi achiziții realizată de către conducerea executivă a Spitalului, și anume un incubator deschis, de ultimă generație, model Natally RW-610.
Deoarece știm cât de fragilă este viața nou-născuților, incubatorul achiziționat de către Spitalul „Dr. Cornel Igna” pune la dispoziția personalului medical toate funcțiile necesare monitorizării cât mai eficiente a funcțiilor vitale ale copiilor, a poziției corpului fiecărui copil și a parametrilor optimi pentru dezvoltarea celor mici (temperatură, umiditate, lumină)
Incubatorul dispune și de o lampă, care va fi utilizată pentru fototerapie, în cazul micuților care vor avea nevoie de aceasta.
Valoarea echipamentului medical este de 30.882,24 de lei.
Dintre toți pacienții care sunt tratați la Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna”, cel mai vulnerabili sunt nou-născuții. Din aceste considerente, obligația noastră, ca administrație publică este aceea de a oferi toate șansele copiilor de a se dezvolta sănătos și de a avea o viață normală încă de la naștere. Vreau să-l felicit pe managerul, Adrian Antal, care a înțeles importanța investițiilor în Spital și a reușit, în trei ani de mandat, ceea ce nu s-a reușit niciodată până acum. Vom continua investițiile în spital, pentru a livra cetățenilor cele mai bune servicii medicale posibile.
 
Dorin Lojigan,
primar C. Turzii
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh