20
Sam, Aug
21 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Consiliul Județean Cluj a alocat noi resurse financiare care vor fi utilizate în scopul achiziționării de aparatură medicală.

Astfel, forul administrativ județean a direcționat către Primăria municipiului Câmpia Turzii suma de 500.000 de lei, corespunzătoare cotelor defalcate din impozitul pe venit pe anul 2022, în vederea dotării unității sanitare din localitate cu un aparat de rezonanță magnetică nucleară (RMN).

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Investiția este menită să contribuie în mod direct la îmbunătățirea stării de sănătate a pacienților și la salvarea a numeroase vieți omenești. Acest sprijin financiar este foarte util în contextul în care instituția sanitară nu dispune de un RMN iar pacienții care necesită astfel de investigații amănunțite, de mare acuratețe, sunt transportați în alte spitale dotate cu asemenea aparatură.”

Echipamentul de înaltă tehnologie va fi instalat și pus în funcțiune în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică Medicală al Spitalului Municipal „Dr. Cornel Igna” din Câmpia Turzii.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh