29
Vi, Sep
25 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Anunț - 
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii
 
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 21.03.2022, între orele 08:00 - 15:00, în municipiul Câmpia Turzii. Sunt afectate imobilele situate pe străzile:
 
- Laminoriștilor nr.15 - 19, blocurile F2, F3, C,T9 și G80
- Gării (numerele pare)
 
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare la rețeaua de distribuție nouă a imobilelor situate pe strada Laminoriștilor nr.15 -19.
 
Lucrarea a fost solicitată de SC HIDROCONSTRUCȚIA SA (Lider de asociere) – SC TCI CONTRACTOR GENERAL SA (Asociat) care efectuează în zonă lucrări cuprinse în ,,Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020” - contractul de lucrări „EXTINDERE ȘI REABILITARE SISTEM DE ALIMENTARE CU APĂ ȘI SISTEM DE CANALIZARE MENAJERĂ ÎN MUNICIPIUL CÂMPIA TURZII” (Pachet CL 7).
 
La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă, aspect de rugină) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh