19
Vi, Apr
20 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

     Informaţii generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul fiscal, adresa, numărul de telefon, telefax şi/sau adresa de e-mail ale persoanei de contact: Municipiul Câmpia Turzii, Strada Laminoriștilor, nr.2-4, Câmpia Turzii, judeţul Cluj, telefon (0040) – 264.368.001, fax (0040) – 264.365.467, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

     Municipiul Câmpia Turzii invită persoanele juridice de drept privat, fără scop patrimonial, respectiv cultele religioase recunoscute conform legii, care activează în folosul comunităţii Municipiului Câmpia Turzii și propun desfăşurarea unor proiecte care să contribuie la interesul public local al Municipiului Câmpia Turzii conform obiectivelor propuse de autoritatea finanțatoare, care îndeplinesc condițiile prevăzute de Ordonanţa Guvernului nr. 82/2001 privind stabilirea unor forme de sprijin financiar pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoscute în România; Legea nr. 489/2006 privind libertatea religioasă și regimul general al cultelor, republicată, cu modificările și completările ulterioare, să depună ofertă în scopul atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă, pentru domeniul social (culte).

     Procedura aplicată pentru atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă a proiectelor din domeniul social (culte) pe anul 2023 este prevăzută de art. 6 din Legea nr. 350/2005, privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general.

     Sursa de finanţare a contractelor şi valoarea: bugetul local, 100,00 mii lei.

     Durata proiectelor: de la încheierea contractelor până la data de 31.12.2023.

     Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect: 08.05.2023, ora 16.00.

     Adresa la care trebuie depuse propunerile de proiect: solicitanții au obligația de a depune propunerile de proiect, semnate de către reprezentantul legal pe fiecare pagină, la registratura Primăriei Municipiului Câmpia Turzii, Str. Laminoriștilor, nr. 2-4, Mun. Câmpia Turzii, județul Cluj, în plic închis, precum şi completarea în format electronic a cererii de finanțare, care se regăsește la adresa: https://campiaturzii.ro/autentificare/?redirect_to=https%3A%2F%2Fcampiaturzii.ro%2Ffinantari-nerambursabile-pentru-proiectele-de-cultele-in-baza-og-nr-82-2001-privind-stabilirea-unor-forme-de-sprijin-financiar-pentru-unitatile-de-cult-apartinand-cultelor-religioase-recunoscute-in.

     Selecţia şi evaluarea proiectelor în vederea obţinerii finanţării nerambursabile se va face de către comisia de selecție și evaluare, în perioada: 09.05.2023 – 11.05.2023.

     Documentațiile de solicitare a finanțărilor nerambursabile se întocmesc în conformitate cu cerințele prevăzute în HCL nr. 50 din 30.03.2023 privind aprobarea Regulamentului pentru acordarea unor forme de sprijin financiar de la bugetul local al Municipiului Câmpia Turzii pentru unitățile de cult aparținând cultelor religioase recunoscute în România. Acestea pot fi accesate la adresa: https://campiaturzii.ro/finantari-nerambursabile-pentru-proiectele-de-cultele-in-baza-og-nr-82-2001-privind-stabilirea-unor-forme-de-sprijin-financiar-pentru-unitatile-de-cult-apartinand-cultelor-religioase-recunoscute-in-2/#1657088847565-6ff67532-b93e.

     Informații suplimentare: Solicitarea de clarificări din partea autorității finanțatoare se face utilizând adresa de e-mail a Serviciului Cultură: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Anunţul de participare a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea a VI-a, nr. 65 din 06.04.2023.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh