28
Dum, Apr
1 New Articles

Campia Turzii
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Asociația Pacienților cu Afecțiuni Hepatice din Transilvania organizează in data de 24 noiembrie 2023 intre orele 16:00 si 19:00, in incinta salii de sport a scolii gimnaziale Mihai Viteazul din Câmpia Turzii, Târgul “ Fii activ, fii sănătos…fii ong-ist !”.

Invitam pe aceasta cale Ong-urile, cluburile sportive sau orice grup informal sa participe la Târgul “ Fii activ, fii sănătos…fii ong-ist !” de a-si promova  activitatea in rândul vizitatorilor dar si de a atrage voluntari si noi membri.

Participarea este  gratuita atât pentru entitățile nonprofit cat si pentru vizitatori!

Informații suplimentare si înscrieri la numărul de telefon 0757462406 sau la adresa de email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

Acțiunea face parte din proiectul “Fii activ, fii sănătos!” desfășurat in municipiul Câmpia Turzii si susținut financiar de Consiliul local si Primăria municipiului Câmpia Turzii.

 

Mărginean Catalina

Apah Transilvania

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh