20
Sam, Apr
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După cum v-am obișnuit, în fiecare duminică, începând cu ora 11:00, Teatrul Aureliu Manea prezintă un spectacol pentru copii producție proprie sau invitat. În urma mai multor solicitări legate de posibila teatru pentru copii la Teatrul Aureliu Maneaschimbare a orei de spectacol am hotărât ca în lunile ianuarie și februarie să punem în scenă, în ziua de duminică, două spectacole pentru copii atât de la ora 11:00 cât și de la ora 13:00.

            ”Pentru că au fost solicitări din partea părinților, am decis pentru ianuarie-februarie punerea în programul de duminică a încă unui spectacol. Astfel și cei care merg la biserică sau se trezesc mai târziu, să aibă posibilitatea de a ne trece pragul. La finalul celor două luni vom stabili ora de desfășurare a spectacolelor de duminică ” a declarat Cătălin Grigoraș, managerul Teatrului Aureliu Manea.

            Vă prezentăm mai jos un program al spectacolelor de duminică  pentru luna ianuarie:

20.01

-           DU ora 11:00 IVAN TURBINCĂ,  după Ion Creangă, regia Daniel Vulcu– Sala Mare #spectacol pentru copii    

-           DU ora 13:00 IEDUL CU TREI CAPRE, un spectacol interactiv de Cătălin Grigoraș – Sala Studio #spectacol pentru copii

27.01

-           DU ora 11:00 SCUFIȚA ROȘIE un spectacol de Marius Tuță și Cătălin Grigoraș- Sala mare #spectacol pentru copii

             DU ora 13:00 DEGEȚICA de H. C. Andersen,  regia Horațiu Apan – Sala Studio #spectacol pentru copii

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh