23
Ma, Apr
10 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Cei de la G Square anunță lansare versiunii lungi a documentarului video dedicat municipiului Turda. O realizare estetică, bine regizată și cu imagini pe cât de frumoase, pe atât de spectaculoase, care descriu vizual istoria bimilenară a așezării noastre. „Vă prezentăm și versiunea lungă a filmului de prezentare al municipiului Turda. Este practic un scurt documentar despre oraș, despre istoria, cultura, film documentar turdaarhitectura, și prezentul său. Mulțumim din nou tuturor celor care au făcut posibilă producția acestui film!”, spun realizatorii documentarului.

Cu comentariu în limba engleză, filmul descrie principalele repere ale diversității istorico-geografice și culturale ale orașului de pe Arieș, dar mai ales obiectivele turistice care fac din Turda ceea ce este azi, iar rezultatul muncii echipei de la G Square, intitulată, „Turda – Poartă spre inima Transilvaniei” poate constitui o veritabilă pledoarie vizual-auditivă pentru turiștii potențiali care ar putea vizita orașul și frumusețile sale în perioada următoare.

Dar mai ales, valoarea estetică și exactitatea informației din documentarul filmat au un rezultat imediat pentru turdenii care îl vizionează, acela de a-i face mândri de orașul și istoria lor. Așa că, vă invităm să-l vizionați și să-l distribuiți.

Nu în ultimul rând, vă invităm să vizitați pagina de Facebook a celor de la G Square, pentru a vedea și alte realizări ale lor.

Pin It

Comments   

# Flaviu 2019-03-03 15:00
Foarte frumos realizat și prezentat acest documentar. În textul de mai sus am găsit două greșeli minore. În fraza: “Nu în ultimul rând...”, “vizitai” lipsește un “ț” și următorul cuvânt “pagna” trebuie să fie “pagina” deci lipsește un “i”. Cu bună intenție, Flaviu.
Reply | Reply with quote | Quote
# doina ciorca 2019-03-05 09:45
dc nu se incearca traducerea si in limba romana?
Reply | Reply with quote | Quote

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh