26
Vi, Apr
1 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

                Și în această lună Teatrul Aureliu Manea  a ridicat ștacheta, organizând de această dată un turneu de promovare cu producțiile proprii la București, în unele dintre cele mai importante teatre din țară. Prin acest demers,  teatrul aureliu manea bucurestiTAMT a demonstrat nu doar calitatea artistică a spectacolelor produse la Turda ci și faptul, că și aici, în provincie există actori foarte buni și că se pot realiza spectacole excepționale care pot concura cu orice altă producție a teatrelor mari și importante din capitală.

            ”Publicul bucureștean a trăit aceleași sentimente și emoții de bucurie precum publicul din Turda ceea ce ne-a îndreptățit să credem că munca noastră a fost gustată și apreciată așa cum ne-am dorit”  a declarat Sorin Sălcudean, impresar TAMT

              Așadar, în perioada 1-4 aprilie Teatrul Aureliu Manea  a colindat teatrele bucureștene cu trei spectacole  importante, TRIX SHOW, regia Mihai Gruia Sandu, ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS de Valentin Nicolau, regia Andrei Mihalache, VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ de William Shakespeare, regia Muriel Manea.

            ”TRIX SHOW, s-a jucat la Teatrul Mic – Sala Studio și respectiv sala Dalles din cadrul Universității Populare Ioan I. Dalles, unde am avut parte de o primire agreabilă din partea publicului prezent care și-a manifestat bucuria prin ropote de aplauze și încântare.

            Spectacolul ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS s-a jucat la Teatrul Dramaturgilor Români, un loc în care teatrul turdean s-a remarcat prin dăruire artistică și profesionalism iar VISUL UNEI NOPȚI DE VARĂ s-a jucat la Teatrul de Comedie, unde echipa teatrului nostru a obținut un succes răsunător” a declarat Cătălin Grigoraș, manager TAMT.

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh