26
Vi, Apr
2 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Daciana Constantea, tânăra interpretă din Câmpia Turzii și-a mai adăugat două premii în palmaresul muzical. Prezentă la cea de-a doua ediție a Festivalului-Concurs „Fest Talents Media Show”, desfășurat în daciana constanteacapitală, Daciana nu numai că a obținut locul 1 la categoria „Pop românesc” și locul secund la „Pop internațional”, dar a susținut și un recital înaintea galei de decernare a premiilor. La cererea organizatorilor, timp de 10 minute a interpretat un colaj și a fost aplaudată de întreaga asistență.  Jurații competiției au fost Olga Bălan, Sebi David, Emilia E. Savu, Claudiu Clwdyu, Tudor Turcu. „Mulțumim Dacianei Constantea care a venit de la Câmpia Turzii să ne încânte cu un recital de excepție”, au transmis organizatorii festivalului.

Palmaresul talentatei cântărețe din Câmpia Turzii cuprinde, în prezent, nu mai puțin de 104 premii obținute la 43 de concursuri muzicale din țară și străinătate iar următoarea participare va fi, în toamnă, la Arad.

Până atunci, sunteți invitați să-i ascultați vocea deosebiră la evenimentul din 18 iulie, „Seri de Suflet”, unde este invitata poetei Lili Oniș. Intrarea este liberă (citește mai multe despre Seri de suflet aici: https://turdainfo.ro/index.php/events/16042-seri-de-suflet-editie-de-vacanta).

Daciana este în pregătiri și pentru recitalul de la Zilele Municipiului Câmpia Turzii, unde, în primă audiție, va interpreta primul ei single „Joc de noroc”, alături de alte piese muzicale.

Performanța nu poate fi atinsă, chiar dacă ești talentar, fără o pregătire asiduă sunt o certitudine a unui talent iar Daciana Constantea are 8 ani de activitate muzicală și este susținută de oameni generoși, de profesoara sa de canto, soprana Anca Pârlog, si de mama sa, care i-a fost alături la toate participările artistice. Felicitări, Daciana Constantea, și succes în continuare!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh