20
Sam, Apr
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Stagiunea 2019-2020 debutează la Teatrul Aureliu Manea Turda sâmbătă 14 septembrie cu  cea mai jucată și îndrăgită comedie a teatrului turdean „Ultima Haltă în Paradis”, regizată de Andrei Mihalache pe teatrul aureliu manea textul lui Valentin Nicolau.

Din distribuție fac parte actorii: Marian Negrescu, Cătălin Grigoraș, Dorina Nemeș, Doina Șoproni, Alexandra Dușa, Amalia Popa, Valentin Oncu, Miky Paicu și Raluca Eremei-Bîrza.

            Ultima oprire în stația iubirii și o încercare de a da mai departe secretele unui Don Juan aflat pe patul de spital către un Ionel lipsit de experiență. - Dansul dragostei este ca o partidă de șah, spune personajul lui Mitică.

„Greu de stabilit ce este dragostea: artă, meserie sau război? .... Sau toate trei la un loc? ... Orice ar fi, necesită disciplină, talent și putere de muncă. ....Dacă vorbim despre „arta războiului”, de ce n-ar exista și ARTA IUBIRII? ....” a spus regizorul Andrei Mihalache.

Prețul unui bilet este de 15 lei - întreg, 10 lei - redus, de asemenea sunt puse în vânzare și abonamentele stagiunii 2019 – 2020.

            Iar duminică 15 septembrie de la ora 11.00 cei mici sunt așteptați să descopere împreună cu actorii teatrului povestea scrisă de Ion Creangă „Fata babei și fata moșului”.

Biletele sun 8 lei pentru părinți, 6 lei pentru copii puse în vânzare atât la agenția teatrului cât și online pe www.tomtix.ro.

“În ciuda greutăților financiare, în ciuda inflației și a creșterii prețurilor Teatrul din Turda se încăpățânează să păstreze prețurile biletelor din dorința de a face bine spectatorului. E important ca sala de spectacol să fie plină! Vă așteptăm la teatru cu inima deschisă.” A spus Cătălin Grigoraș, managerul teatrului.

 

Vă prezentăm mai jos            programul spectacolelor din luna septembrie:

PROGRAM SEPTEMBRIE

14.09

SÂ ora 19.00 Ultima Halta in Paradis- de Valentin Nicolau, regia Andrei Mihalache – Sala Mare

#SUPERCOMEDIE

 

 

15.09

- DU ora 11.00 FATA BABEI ȘI FATA MOȘULUI - regia Horațiu Apan- Sala Mare

 #spectacol pentru copii

 

19.09

JO ora 19.00 TRIX SHOW , regia Mihai Gruia Sandu – Sala Studio

#NONVERBAL       

 

21.09

-SÂ ora 19:00 ÎNDRĂGOSTIȚII DIN ANCONA de Vajda Katalin, regia Andrei Mihalache – Sala Mare

#comedie romantică

 

 

22.09

  • DU ora 11:00 SCUFIȚA ROȘIE un spectacol de Marius Tuță și Cătălin Grigoraș- Sala mare

#spectacol pentru copii

 

26.09

  • JO ora 19:00 OMUL CARE A VAZUT MOARTEA un spectacol de Ovidiu Cosac - Sala mare

#comedie/ PREMIERA

 

28.09

- SÂ ora 19.00 SCURTE OBSERVAȚII ALE LUI 7 ȘI 8 ÎN INCURSIUNEA LOR PE TERRA DESPRE FIINȚA UMANĂ, un spectacol de/cu: Adonis Tanța și Lucian Teodor Rus  – Sala Studio -

#SPECTACOL_MUZICAL

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh