25
Joi, Apr
3 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Teatrul Aureliu Manea a desfășurat în perioada 03-07 octombrie un mini turneu cu spectacolul „Ultima Haltă în Paradis“, regia Andrei Mihalache. În cadrul acestui turneu au fost două prezențe în festivalul de la teatrul aureliu maneaTulcea în 05 octombrie și în festivalul de la Galați în 06 octombrie.

            „Turneele de promovare la nivel național vor continua în următorii ani. Este foarte important ca lumea să înțeleagă și să cunoască valoarea orașului Turda și din punct de vedere cultural. Bucuria este cu atât mai mare cu cât spectacolele teatrului din Turda se bucură de un real succes. Spectacolul “Ultima Haltă în Paradis” a fost extrem de bine primit, mărturie stau ecourile primite atât în media scrisă, online sau pe Facebook”, a spus managerul teatrului Cătălin Grigoraș.

            Cu actorii Cătălin Grigoraș și Marian Negrescu, protagoniștii spectacolului „Ultima Haltă în Paradis” vă puteți întâlni joi seara de la ora 19.00 în supercomedia “Omul care a văzut Moartea”, regia Ovidiu Cosac.

https://sud-est-forum.ro/wp/2019/10/si-totusi-paradisul-are-gara-drumul-fluturelui-catre-bratele-de-lut/

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh