26
Vi, Apr
3 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sâmbătă, 11 ianuarie, de la ora 15.00 va avea loc vernisajul unei expoziții de fotografie pentru a marca Ziua Națională a Artei Fotografice în Romania.afis expo fotografie turda

Evenimentul este organizat de Casa Municipală de Cultură în colaborare cu Asociația Culturala ,,Casa Colecțiilor" și va fi găzduit de Galeria de artă „Valer Suciu”.

Vor fi expuse fotografii ce aparțin teologului, avocatului si artistului fotograf Ioniță G. Andron (1917-1989) din colecția lui Zoltan Ionescu.

Cu același prilej au fost invitate să expună fotografii realizate de ele, patru eleve de la Colegiul Național Mihai Viteazu, îndrumate de fotograful amator Nicușor Țigănilă.

În prima sală a galeriei vor fi expuse lucrările de colecție iar în cea de-a doua lucrările elevelor. Va fi și o scurtă prezentare susținută de Laura Ionescu despre ,,Fotografia ca document". Invitatul special va fi fotograful turdean Călin Sebastian Luca, deținătorul unor premii în domeniu, obținute și inclusiv în străinătate.

Galeria se va deschide de la ora 10.00 si va rămâne pana la ora 19.00.

Expoziția va fi deschisă o singură zi , cu scopul de a sărbători  Ziua Națională a Artei Fotografice în România.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh