23
Ma, Apr
10 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Deși, fizic, se află într-o tabără de creație la Sovata, județul Murel, pictorul turdean Cornel Vana expune, în aceste zile în Germania.expozitie germania

O lucrare a sa, apreciată de mulți dintre admiratorii săi, intitulată „Praguri Transilvane”, se va afla pe simezele din Marktrodach (Germania), alături de ale altor 47 de artiști din România. Pictorul turdean Cornel vana a fost invitat de Uniunea  Artiștilor Plastici din România, Filiala Hunedoara.

Din zona noastră participă și pictorul Radu Goia, originar din comuna Sălciua, județul Alba, tot cu o lucrare.

Curatorul expoziției este artista specializată în arte vizuale, Ami Vasilescu, iar gazdă

Fundația Ianza-Art Inter Cultural, care i-a invitat pe cei aproape 50 de artiști români să participe la expoziția de artă plastică contemporană din Germania.

Expoziția este susținută de Consiliul Județean Kronach din Germania și urmează să fie vernisată miercuri, 12 februarie 2020, de la ora 19,00 la Galeria de artă ”Ianza” din orașul Marktrodach. Partener al evenimentului este Uniunea Artiștilor Plastici din România.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh