29
Vi, Mar
19 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În data de 7 iulie 2020 se redeschide Galeria de Arta „Valer Suciu”, data de la care vă invităm să vizitați expoziția personală a pictorului turdean Oleg Rusnac.expo rusnac oleg

          Sub titlul „De la clasic la modern”, autorul a reunit 30 de picturi, o parte dintre ele fiind realizate în manieră clasică, pe pânză în ulei, iar altele se înscriu în orientarea modernistă și sunt realizate în culori acrilice pe bază de apă.

           Sursele de inspirație ale autorului sunt natura, ființa umană, universul animalier, progresul tehnic, cosmicul.

 

          Pictorul își descrie  expoziția printr-o suită de interogații: „Clasic sau modern? Real sau imaginar? Vechi sau nou? Concret sau abstract? Sublim sau grotesc? Pastelat sau contrastant? Umbră sau lumină? Răsărit sau apus? Proporție sau disproporție? Lunecos sau dur? Linie sau punct? Alb sau negru? Vertical sau orizontal? Perspectivă sau plan? Cer sau pământ? Dacă am avea puterea să transformăm aceste cuvinte în culori și să le așezăm pe pânză, am obține definiția unei lucrări perfecte.”

          Expoziția poate fi vizitată în perioada 7-22 iulie 2020, de luni până vineri, între orele 10,30-16,00, cu respectarea normelor impuse de lege.

 

 

 

                                                                                                              Casa de Cultură Turda

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh