28
Lun, Sep
61 New Articles

Cultură
Typography

24 iulie - 5 august 2020 - un interval de timp sub semnul artei, interval în care iubitorii artei plastice pot vedea la Galeria de Artă „Valer Suciu" expoziția pictorului turdean MIRCEA ALIN BÎLCU. Creațiile sale au ecouri în pictura clasică românească și expozitie de picturacuprind naturi statice cu flori, naturi statice cu vânat, peisaje citadine, peisaje cu pădure. Pe lângă acestea, autorul a inclus în expoziția sa și un autoportret.
.............................................
Mircea Alin Bîlcu a absolvit Academia de Arte Vizuale, secția pedagogie, la clasa profesorului Radu Șerban. Este profesor de educație plastică la Școala Gimnazială "Teodor Murășanu" și la Scoala Gimnazială "Avram Iancu" -Turda iar din 2007 este membru al U.A.P.România - Filiala Turda.
A participat la numeroase expoziții de grup în Turda, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Hunedoara, Bistrița.Din 2007, participă anual la expoziția de grup „Salonul Anual de Artă", organizată de UAP România- filiala Cluj - Napoca la Muzeul de Artă din Cluj Napoca. În anul 2018 a obținut premiul al II-lea la concursul Plein -Air organizat de Casa de Cultură Turda.
...........................................
Pictorul Mircea Alin Bîlcu revine acum cu o expoziție personală, pe care vă invităm să o vizitați la Galeria de Artă din Turda din 24 iulie până în 5 august, de lunea până vinerea, între orele 10,00- 16,00, cu respectarea normelor sanitare prevăzute de lege.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh