25
Joi, Apr
3 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

       În această lună se împlinește un an de la plecarea dintre noi a omului de cultură Ovidiu Cosac care și-a dedicat întreaga viață artei, în special teatrului și artei fotografice.expozitie foro
       Activitatea sa remarcabilă de regizor, ilustrator muzical, director de scenă și artist fotograf a fost apreciată de municipalitatea turdeană care i-a decernat în anul 2017 titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Turda.
       Vă invităm la Galeria de Artă "Valer Suciu" care găzduiește în perioada 4 februarie -17 februarie 2021 expoziția de fotografie artistică a lui Ovidiu Cosac .
       Deschiderea expoziției va avea loc în data de 4 februarie, de la ora 13,00,  invitați fiind : Ana Cosac - soția artistului, Cătălin Grigoraș - directorul Teatrului Național "Aureliu Manea", dr. Nicușor Țigănilă - artist fotograf  și Flaviu Bugnariu - vicepreședinte Societatea Culturală "Filarmonia" Turda.

       Programul de vizitare a expoziției: luni – vineri 10,00-16,00, sâmbăta și duminica 14,00- 17,00, cu respectarea normelor sanitare în contextul pandemiei Covid-19.

 

       Casa de Cultură Turda


 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh