28
Joi, Mar
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Biblioteca Municipală „Teodor Murăşanu” Turda în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda a organizat în perioada 5- 28 Mai 2021, a XVI-a ediție a concursului de eseuri. Tema din acest an a acestui concurs nu a mai fost lectura, ca în anii precedenți, ci ”Amintiri din anii pandemiei”. Concursul s-a desfășurat pe 2 secțiuni: una dedicată elevilor de gimnaziu și alta dedicată liceenilor din toate judetele țării.biblioteca teodor murasanu

La secțiunea dedicată elevilor de liceu s-au înscris 11 participanți (din Tg Mureș- 7, din Turda, Iași, Avrig și Constanșa, câte 1). Premiul I a fost acordat, la egalitate, elevelor Drăghiță Diana (cls a X-a A Liceul Tehnologic ”Gh Șincai” Tg Mureș) și Iacubovschi Vlada (cls a XI-a A Liceul Tehnologic ”Gh Șincai” Tg Mureș). Premiul II s-a decernat elevelor Vovea Mădălina (cls a XII-a B Colegiul Național ”Mihai Viteazul” Turda) și Udișteanu Teodora (cls a X-a Colegiul Național Iași). Adam Alexandru (cls a X-a A Liceul Tehnologic ”Gh. Șincai” Tg Mureș) a primit Premiul III, iar Păcuraru Alexandru-Ilie (cls a XI-a B Liceul Teoretic ”Gh. Lazăr” Avrig) a primit Mențiune.

La secțiunea dedicată elevilor de gimnaziu au participat  tot 11 elevi (2 din Luduș, 1 din București și 8 din Turda). Clasamentul se prezintă în modul următor:

Premiul I- Săvan Emma (Cls a VIII-a A Școala Gimnazială ”T. Murășanu” Turda) și Balla Alexandra (Cls a VII-a A Școala Gimnazială ”T. Murășanu” Turda)

Premiul II- Burcea Mara (Cls a VIII-a B Școala Gimnazială ”Sf. Nicolae” București) și Pop Ariana-Sara (Cls a V-a B Școala Gimnazială ”Andrei Șaguna” Turda)

Premiul III-Porcilă Ovidiu (Cls a VIII-a C Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda)

Mențiune: Buza-Bubău Sidonia-Maria (Cls a VII-a A Școala Gimnazială Nr. 1 Luduș)

Organizatorii mulțumesc și felicită toți participanții. Datorită vremii nefavorabile anunțate pentru ziua de 1 Iunie, nu se mai organizează festivitatea de premiere. Elevii din Turda se pot prezenta după premii la sediul central al bibliotecii începând de Miercuri, 2 Iunie a.c., între orele 7-18. Câștigătorilor din alte localități li se trimit premiile (diplome și cărți) prin poștă.

////////////

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh