29
Vi, Mar
19 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Devenit deja tradiție, FITT se întoarce și în acest an pentru a-și bucura publicul cu o nouă ediție care va cuprinde evenimente culturale ce se vor desfășura pe parcursul a 10 zile.fitt 2021

În perioada 25 iunie - 4 iulie 2021, vom avea o serie de spectacole care vor reuni cele mai îndrăgite reprezentații ale Teatrului Național Aureliu Manea Turda, dar și spectacole muzicale, concerte, expoziții, sau proiecții video.

Ediția din acest an va fi una hibrid, cu spectacole ce se vor ține atât în interior, cât și în exterior și online și va aduce împreună artiști si spectatori deopotrivă.

Programul spectacolelor va fi publicat în curând, iar acesta va putea fi consultat pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro, şi pe pagina de Facebook a festivalului "Turda International Theatre Festival", iar biletele vor fi disponibile online pe tomtix.ro şi la agenţia de bilete a teatrului (Piaţa Republicii, nr. 52). Odată cu publicarea programului, vom anunța și regulile de participare pentru fiecare locație, conform măsurilor de protecție împotriva răspândirii virusului COVID-19.

Suntem convinși că și ediția din acest an va fi una de succes și vă așteptăm cu drag la FITT2021!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh