25
Joi, Apr
3 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Iubitorii de cultură sunt așteptați și în acest an la Muzeul de Istorie din Turda, sâmbătă, 12 iunie cu ocazia derulării celei de-a 17-a ediții a Nopții Muzeelor. După o perioadă dificilă pe care au parcurs-o instituțiile de cultură, este o bună ocazie canoaptea muzeelor publicul să revină la muzeu și să admire valoroasele artefacte din expoziția de bază. Accesul publicului va avea loc începând cu orele 17:00 până la miezul nopții (ultima intrare cu 40 de minute înainte de închidere, respectiv orele 23:20).
INTRAREA LIBERĂ!
Iniţiat în urmă cu 17 ani de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa, patronat de Consiliul Europei, de UNESCO şi de Consiliul Internaţional al Muzeelor, Noaptea Muzeelor este organizată anual pe plan european.
În România, organizatorul evenimentului la care participă zeci de instituții de cultură din toată țara, este Reţeaua Naţională a Muzeelor.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh