20
Sam, Apr
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Școala de fotografie este un proiect organizat de Potaissa Art, cu sprijinul finanțării obținute în cadrul programului Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act For Tomorrow care a oferit șansa a 20 de tineri liceeniscoala de fotografie din zona Arieș să-și dezvolte abilități în domeniul fotografiei folosindu-se de acces gratuit la un studio mobil de fotografie ce beneficiază  de lumini profesionale și cameră foto. Pe lângă dezvoltarea profesională, proiectul a oferit șansa de exprimare personală într-o formă artistică a tinerilor beneficiari în proiect.
Deși expoziția fizică a celor 20 de lucrări ale tinerilor se apropie de final, organizatorii proiectului au gândit o variantă interactivă și care să rămână mult timp de acum pentru a putea fi admirată de cei care nu au reușit să ajungă fizic, în centrul orașului.
Galeria fizică în cadrul căreia 20 de tineri și-au exprimat creativitatea într-un mod artistic, poate să fie acum vizionată într-un mod interactiv accesând următorul link: www.galerie.potaissaart.ro
Tinerii au investit timp și efort în a-și dezvolta un set de abilități de bază, care pentru cei mai mulți dintre ei poate să însemne începutul unei frumoase cariere în domeniul fotografiei sau cel puțin, începutul unei noi pasiuni.
Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre proiect sunt așteptate să pună mai multe întrebări la următoarea adresă de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh