08
Mie, Feb
42 New Articles

Cultură
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda în parteneriat cu Școala Gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda organizează în perioada 28 Octombrie- 1 Noiembrie 2021 expoziția de dovleci ”Sărbătorim Halloween-ul”. Evenimentul are loc în cadrulafis biblioteca Parteneriatului educațional din anul școlar 2021-2022, ”Creativitate, educație și implicare”, dintre cele două instituții.

Lucrările expuse sunt realizate de către elevii clasei a IV-a C, coordonați de învățătoarea Mihaela Deteșan, copiii evidențiindu-și creativitatea și originalitatea într-o expoziție de pictură de dovleci. Deși Halloween-ul nu este o sărbătoare tradițională românească, activitatea a vizat o educație bazată pe interculturalitate, care să-i familiarizeze pe elevi cu sărbătorile tradiționale anglo-americane și să le dezvolte creativitatea și spiritul de inițiativă.

Expoziția poate fi admirată în vitrina și pe scările de la intrarea în sediului central al Bibliotecii Municipale ”Teodor Murășanu” Turda, Piața Republicii nr. 52. Invităm turdenii și turiștii aflați în oraș să admire lucrările și să își facă „selfie” cu creațiile copiilor.

 

                                     

 

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda

Tel: 0264.31.38.37

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh