20
Sam, Apr
19 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Teatrul Național Aureliu Manea din Turda începe luna noiembrie cum se cuvine, actorii așteptând publicul la teatru cu spectacole care să vă încălzească sufletele în acest sfârșit de toamnă.

Seria de spectacole din programul lunii noiembrie începe joi, ora 19:00 cu spectacolul „Gelozie, mon amour”, o comedie regizată de apreciatul actor turdean, Radu Botar, care, dealtfel, descrie piesa în felul următor, cităm: „Încercăm să facem un spectacol simplu, cinstit, deloc contorsionat, curat, direct,în lumină, spre a dărui spectatorului zâmbetul neforţat, sincer, din inimă, printr-un haz de necaz, ironie şi autoironie, prin sinceritatea şi claritatea vorbei, prin subînţelesul subtil al tăcerii. Dacă se va şi izbucni într-un hohot de râs, din când în când, dincolo de surâs, cu atât mai bine. Înseamnă că încă totul mai are un rost şi o voie bună în viaţa asta. Nimic mai mult.”, transmite Radu Botar publicului iubitor de teatru.

Spectacolul găzduit de Sala Studio durează 90 de minute și îi are în distribuție pe Cornel Miron, Raluca Eremei-Bîrza, Anca Markos sau Maria Salcă, Ioan Alexandru Savu, Ginuc Crișan și Miky Paicu ori Alexandru Condurat.

Prețul unui bilet este de 20 lei, bilet întreg, 15 lei elevi, studenți, pensionari.

Vineri, de la ora 17:00 , TNAMT prezintă piesa de teatru pentru adolescenți: VAN DAN-10 ani de sânge murdar, one man show cu Vali V. Popescu care îl are ca invitat special pe Răzvan Dan Dragu.

Sâmbătă, ora 19:00, este programat DI A LOG – un spectacol CINE-TEATRAL cu Mălin Andrei și Radu Botar iar duminică de la ora 11:00 , Rățușca cea urâtă - SPECTACOL PENTRU COPII.

Pentru toate aceste evenimente, biletele pot fi achiziționate online pe site-ul specializat Tomtix.ro iar rezervări se pot face la numărul de telefon 0264 311 952.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh