08
Mie, Feb
42 New Articles

Cultură
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Teatrul Național Aureliu Manea joacă în mai multe locații din țară în acest week-end

„Am deosebita bucurie să vă anunț că am reînceput turneele naționale. De ziua mondială a Teatrului, ne-am propus să transmitem magia acestui fenomen unui număr cât mai mare de spectatori. În acest acest weekend, pe lângă spectacolele care se vor juca în Turda, avem plăcerea de a juca și în alte două locații din țară.” – a spus Cătălin Grigoraș, manager TNAMT 

Sâmbătă, 26 martie, TNAMT ajunge la Cisnădie, unde copiii se vor bucura de spectacolul Ursul păcălit de vulpe…DIN NOU! (ora 11:00), regia Luana Hagiu, iar adulții vor avea parte de comedia Vrei să fii soția mea? (ora 19:00), spectacol conceput de Cătălin Grigoraș și Valentin Oncu. Evenimentele vor avea loc la Casa de Cultură Cisnădie.

            Duminica, naționalul turdean se va opri la Curtea de Argeș, la Centrul de Cultură și Arte "George Topîrceanu" unde se va juca Ursul păcălit de vulpe…DIN NOU! (ora 11:00)  și Ultima haltă în Paradis (ora 19:00),  regia Andrei Mihalache.

            Pentru turdenii care vor să participe la o seară în care comedia este în prim-plan, Ultima haltă în Paradis va avea loc joi, de la ora 19:00, în Sala Mare.

            Bilete: https://www.tomtix.ro/evenimente/9582-ultima-halt-n-paradis 

            Rezervări la tel. 0264 311 952,

Vă invităm la teatru!

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh