08
Mie, Feb
42 New Articles

Cultură
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primăria Municipiului Turda, Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda, Școala gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda și Catedrala Ortodoxă Turda organizează în perioada 18-29 Aprilie 2022 expoziția de desene ”SĂPTĂMÂNI CU ÎNGERI”.

Evenimentul face parte din seria de activități cuprinse în Parteneriatul ”Creativitate, educație și implicare” pe care biblioteca turdeană și instituția școlară turdeană l-au încheiat în acest an școlar și se înscrie în seria de manifestări dedicate sărbătorilor Pascale și Săptămânii Naționale a Bibliotecilor Publice (18 -24 Aprilie).

Sunt expuse 103 lucrări în acuarele, creioane colorate și grafit realizate de elevi de la Școala gimnazială ”Teodor Murășanu” Turda coordonați de cadrele didactice: Alin Bîlcu, Mihaela Deteșan, Alina Gore, Felicia Oaidă, Mariana Picovici și Adina Maria Porcilă.

Daniela Deac

Biblioteca Municipală ”Teodor Murășanu” Turda

Tel: 0264.31.38.37, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh