20
Sam, Apr
19 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Palatul Elisabeta este deschis publicului de-a lungul verii.
Expoziția Regală poate fi văzută:
Duminică 21 august, între orele 10.00-13.00 și 14.00-17.00
Vineri, 26 august, sâmbătă 27 august, duminică 28 august, între orele 10.00-13.00 și 14.00-17.00.
Vom reveni cu detalii privind programul lunii septembrie.
Vizitatorii pot să vadă atât decorațiile Regelui Mihai, cât și decorațiile actuale ale Casei Regale, dar și o serie de ținute ale Majestății Sale Margareta.
Cu ajutorul Retromobil Club România, în zilele de 19, 20 și 21 august 2022, vor fi expuse în grădina Palatului Elisabeta doua mașini de epocă: Ford Model A, fabricat în 1929, și Jeep-ul Willis CJ3A, fabricat în 1948.
De asemenea, cu sprijinul Muzeului Băncii Naționale a României, vor fi expuse următoarele monede și medalii: Medalia România Ardealul Nostru 1944; Moneda cu valoarea nominală de 500 lei-aur, 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai I al României 2021; replica medaliei Ardealul Nostru 2021.
Turul ghidat cuprinde Salonul Mihai I, Galeria de Artă, Salonul Carol și Elisabeta, Biroul Majestății Sale, Salonul Alb, Sala Regilor, Scările de Marmură și Sufrageria Mare.
Poate fi vizitată grădina palatului, care găzduiește expoziția de fotografie “Primăvara în Maramureș” realizată de ASR Principesa Sofia, iar, la final, musafirii sunt invitați să vadă Magazinul de suveniruri.
Biletele pot fi plătite cu card bancar. Tarifele biletelor sunt: pentru copii, studenți și pensionari 20 RON; pentru adulți 40 RON.
Se pot organiza vizite pentru grupuri speciale, scriind un mesaj la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Vă rugăm să transmiteți în e-mail data, ora și numărul de participanți care vor alcătui grupul.
Expoziția are un caracter permanent și este deschisă în lunile aprilie-noiembrie ale fiecărui an. Ea este un proiect al Asociației Casa Majestății Sale.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh