28
Mie, Feb
17 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

 Teatrul Național Aureliu Manea pregătește o nouă premieră la Fabrica de Teatru. O comedie, o comedie neagră, un spectacol regizat de Muriel Manea în care Ea și El se întâlnesc pe o bancă, într-un parc.

„Omul s-a născut să se simtă incomplet, așa că prin prisma unui program lăuntric, își caută mereu jumătatea pentru validarea conceptului de întreg. Pe stradă, în autobuz, în metrou, în parc, la teatru, la film, la locul de muncă și în nenumărate alte locuri omul își caută completarea.

            În spectacolul nostru se întâlnesc doi căutători pe o bancă, ambii devenind vânători și vânați în același timp, prin diverse perspective subiective. Când vine vorba de această obsesie în căutarea întregului numit dragoste, totul devine subiectiv, relativ, haotic, nebunesc, urât, frumos, trist, vesel și așa mai departe. Ce e dragostea de fapt? O comedie neagră,” ne-a mărturisit Muriel Manea, regizor.

       Teatrul Național Turda vă invită vineri 18 noiembrie și sâmbătă 19 noiembrie de la ora 19.00, la spectacolul Pe o bancă, după Alexandr Ghelman, un spectacol de Muriel Manea. Din distribuția spectacolului fac parte actorii: Doina Șoproni și Cornel Miron.

Biletele pot fi achiziționate online pe www.tomtix.ro sau la casa de bilete din incinta Teatrului Național Aureliu Manea Turda. Pentru rezervări: 0264/311952.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh