28
Mie, Feb
17 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Fundația Abracadabra și Teatrul Național pentru copii Abracadabra cu sprijinul Departamentului pentru Românii de pretutindeni vor derula în perioada 23 – 28 noiembrie 2022 proiectul Drumul lui Făt Frumos prin poveștile de iarnă ale românilor.

Spectacolele propuse vor deschide seria de manifestări dedicate zilelor de sărbătoare națională ale poporului român și vor duce în diaspora din Grecia, personaje de poveste și povești românești. Întâlnirile cu cei mai mici dintre români, dar și cu cei mari vor avea loc la Atena și Salonic.

“Înainte de toate pentru mine este o mare bucurie să joc alături de profesorul meu, alături de cel ce mi-a ghidat primii pași în taina celei mai frumoase meserii din lume. Pe de altă parte acest gen de întâlnire cu cei ce simt și gândesc românește, cu siguranță va genera plus valoare și va crea oportunități de dezvoltare pentru o prezență mai puternică a artiștilor din România în mijlocul celor plecați din țară. ” ne-a mărturisit actorul Cătălin Grigoraș – manager al Teatrului Național Turda.

 

Prima întâlnire va avea loc la școala de limbă română, cultură și civilizație - Dacia din Atena în data de 26 noiembrie, ora 12.00, iar ce-a de-a doua la sediul Asociației Carpatia din Salonic in data de 27 noiembrie ora16.00.

 

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh