28
Mie, Feb
17 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Rațiu Forum, în parteneriat cu Ambasada Marii Britanii la București, va găzdui Atelierul de Jurnalism Financiar și de Afaceri din 2023.

Aplicațiile sunt deschise jurnaliștilor români dinamici și ambițioși care doresc să-și dezvolte abilitățile profesionale în domeniul reportajelor de afaceri și finanțe și să construiască o rețea de lideri cheie în afaceri, guvern și societatea civilă.

Un atelier intensiv de trei zile va avea loc în perioada 13-17 martie 2023 la Centrul Rațiu pentru Democrație din Turda, proiectat de jurnalistul veteran Graham Watts, care este asociat cu Financial Times de patru decenii.

Un participant va fi, de asemenea, selectat pentru a participa la scoala de vară Reuters de la Universitatea din Oxford.

Programul va fi gratuit, iar participanții vor avea cazarea și mesele asigurate.

Termenul limită pentru înscriere este miercuri, 31 ianuarie 2023.

Vă rugăm să contactați Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. pentru detalii suplimentare despre procesul de aplicare.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh