16
Dum, Iun
11 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

După 6 ani de la premiera celei mai îndrăgite comedii muzicale, Îndrăgostiții din Ancona, regizorul Andrei Mihalache a pregătit o continuare a Îndrăgostiților din Ancona, punere în scenă ce se anunță a fi la fel de savuroasă și spectaculoasă ca și prima parte. Personajele deja cunoscute precum don Tomao Nicomaco ”cel mai cel” din Ancona, Vittoria, Giovanni, Lucia sau Luigi dar si alte noi personaje ne vor spune povestea ultimilor 20 de ani. Acțiunea se desfășoară în zilele noastre pe ritmurile cântecelor din secolul trecut, iar protagoniștii se hotărăsc să vină în vizită în România, într-o stațiune turistică cunoscută din Ardealul zilelor noastre.  

La Fabrica de Teatru vă așteaptă un „cocktail” în stil „italo-românesc”, Îndrăgostiții din Ancona partea a 2-a,  vineri  10 februarie și sâmbătă  11 februarie, începând cu ora 19.00 .

„De ce în viață, în film, în muzică, în beletristică și – uneori – în teatru, dacă ceva iese bine prima oară, trebuie „musai!” să aibă o continuitate?!...(„Eugenia”, ciocolata cu rom, filmul „Avatar”, piesa „Îndrăgostiții din Ancona”)... Pentru că o rețetă bună nu trebuie să dispară niciodată!... Nici TEATRUL! Niciun teatru!” a spus regizorul Andrei Mihalache.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Cornel Miron, Doina Șoproni, Ioan Alexandru Savu, Călin Mihail Roajdă, Alexandra Dușa, Maria Salcă, George Sfetcu, Grațiela Bădescu, Vali V. Popescu, Miky Paicu, Andrea Cuc/Ingrid Neacșu, Lorena Puican/Anca Markos, Valentin Oncu.

Text – Vajda Katalin, adaptare, localizare și versuri - Andrei Mihalache, muzica - Dorin Griguță, coregrafia – Gabriela Tănase, scengrafia - Eliza Labancz 

Pentru mai multe informații, rezervări și bilete nu ezitați să accesați pagina de facebook Teatrul Național Aureliu Manea Turda și site-ul oficial:  www.tnamt.ro.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh