19
Vi, Apr
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Un spectacol ca face valuri printre iubitorii de teatru ajunge, în premieră, la Cluj-Napoca la acest final de lună: “Dă-i bătaie” îi aduce pe scena Casei de Cultură a Studenţilor pe Marius Manole , Medeea Marinescu , Vlad Zamfirescu , Mirela Oprisor, Diana Roman, Şerban Pavlu și Andi Vasluianu! Evenimentul va avea loc pe 27 februarie de la ora 20.00.

 “Dă-i bătaie” este piesa de teatru a momentului, un spectacol actual, ce demontează stereotipuri, sparge tabu-uri și spune lucrurilor pe nume, într-un parcurs în care de la hohot de râs la fior de plâns și viceversa, nu e decât un pas.

 https://youtu.be/sjwzC3xkMlA

Trăirile intense, părerile contradictorii, subiectele controversate şi jocurile de culise sunt doar câteva dintre elementele cheie ce construiesc cele 7 secvențe puse în scenă de 7 actori foarte iubiţi de public. Aduși împreună de fascinantul text al dramaturgului Alexandru Popa, Marius Manole , Medeea Marinescu , Vlad Zamfirescu , Mirela Oprisor, Diana Roman, Şerban Pavlu și Andi Vasluianu devin pentru prima oară în carieră colegi în același spectacol, dăruindu-ne un eveniment teatral de marcă, în regia lui Vlad Zamfirescu. 

În cele șapte scene ale spectacolului, care se derulează cinematografic, rapid și provocator, publicul este prins de tumultul acţiunii și purtat într-o poveste profund umană și cu adevărat memorabilă. În completarea talentului excepțional al celor șapte actori, printre atuurile spectacolului se numără, viziunea regizorală discret rafinată a lui Vlad Zamfirescu și răsturnările de situație, de ritm și de emoție, marca Alex Popa.

 

Distribuţie: Marius Manole , Medeea Marinescu , Vlad Zamfirescu , Mirela Oprisor , Diana Roman,

Şerban Pavlu și Andi Vasluianu

Regia: Vlad Zamfirescu

 

Bilete şi detalii: ProTicket.roTicketstore.roBLT.roIabilet.ro şi Facebook Cortina AG.

 

Credit foto: Alexandru Radu Popescu

 

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh