18
Joi, Apr
17 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Ziua internațională a păcălelilor, 1aprilie este marcată la teatru de spectacolul Trix Show regia Mihai Gruia Sandu.

Trix Show este unul din cele mai jucate spectacole ale naționalului turdean. El s-a jucat cu mare succes în marile orașe ale țării: București, Sibiu, Oradea, Târgu Jiu, Cluj-Napoca, Baia Mare, Galați și altele. Spectacolul a poposit în 2019 în Toronto, Canada, iar anul acesta se pregătește să zboare în Franța și Grecia.

Programul lunii continuă în 08 aprilie ora 19.00 cu spectacolul Patima de Mihail Sorbul, povestea inedită despre iubire și viciu vazută într-o altă lumină.

În a doua parte a lunii aprilie se va rejuca tragi-comedia Tragedian la Jubileu după A. P. Cehov, regia Muriel Manea și avanpremiera Don Juan moare ca toți ceilalți, un text de Teodor Mazilu, regia Luana Hagiu.

„Cei mici, nu uitați că duminica este dedicată vouă! Veniți să descoperiți povestea originală a lui Vodă Piper, spectacol în care muzica și întâmplările hazlii nu vor lipsi. Cei trei purceluși vor urca și ei pe scena teatrului iar special pentru voi revine, Ursul păcălit de vulpe...din nou! , o poveste în care ursulețul și vulpița sunt jucării de plus și trec printr-o sumedenie de peripeții” a spus Lorena Almășan – PR teatru.

Fiți la curent cu toate noutățile teatrului turdean direct de pe aplicația TNAMT disponibilă gratuit pe Google Play și AppStore.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh