24
Mie, Apr
10 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

În acest sfârșit de lună Teatrul Național Aureliu Manea Turda prezintă avanpremiera spectacolului Don Juan moare ca toți ceilalți, după un text de Teodor Mazilu.

Teodor Mazilu sau „al doilea Caragiale”, cum este cunoscut în dramaturgie, a scris proză scurtă, romane, teatru printre care se numără și piesa Don Juan moare ca toți ceilalți, un text ce nu a avut multe montări în teatrele din țară.

Un alt lucru mai puțin cunoscut despre Teodor Mazilu, este că, în anii comunismului a avut conflicte cu cenzura, iar una din piesele lui a fost interzisă o lungă perioada de timp.

„Vino să descoperi un text actual transpus în spectacol de regizoarea Luana Hagiu  pe scena Fabricii de Teatru, împreună cu actorii Valentin Oncu, Grațiela Bădescu, Maria Salcă și Cătălin Florea. La realizarea spectacolului au mai contribuit: Mădălina Sandu scenografie, Ingrid Neacșu asistent regie, Alexandru Condurat ilustrație muzicală, Sebastian Cojenel light design” , a spus Lorena Almășan, secretar PR TNAMT.

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh