19
Vi, Apr
20 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

                         Aventura actorilor turdeni în Franța a început miercuri 24 mai când s-a jucat spectacolul Trix Show într-un loc deosebit numit Théâtre de Verdure du Jardin Vert în Angoulême. În 25 mai echipa teatrului a desfășurat un atelier de teatru pentru elevii a două școli din oraș urmat apoi de discuții la masa rotundă la sediul Comité des jumelages Angoulême.

                        La activitățile desfășurate de teatru au participat: Ioana Drăgan-director Direcția Generală a Reprezentanțelor în Străinătate-ICR, Doina Marian- director Institutul Cultural Român din Paris, Cezar Preda- director adjunct Institutul Cultural Român din Paris dar și Gérard Lefèvre-adjoint au maire-Culture, soutien aux acteurs associatifs culturels, Christine Granet- présidente du Comité des Jumelages Angoulême - Villes Etrangères. 

                        „Teatrul Național din Turda continuă eforturile de a arăta lumii valoarea culturală-artistică a comunității turdene. Mulțumesc tuturor celor care au făcut posibilă această deplasare, în special Institutului Cultural Român pentru implicare” a spus actorul  Cătălin Grigoraș, manager Teatrul Național Aureliu Manea Turda. Trix Show regia Mihai Gruia Sandu, care a avut premiera în 2018, este unul dintre cele mai îndrăgite spectacole, jucat cu mare succes în România în peste 20 de orașe, în festivaluri și turnee.

                   

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh