27
Sam, Apr
1 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Toți oamenii doresc să trăiască sub o guvernare mai bună. Martorii lui Iehova vor desfășura o campanie mondială care va îndrepta atenția spre soluția globală la problemele omenirii, distribuind o ediție specială a revistei Turnul de veghe, cu titlul „Ce este Regatul lui Dumnezeu?”. Când rostesc rugăciunea Tatăl nostru, creștinii se roagă: „Vie Împărăția ta!”, sau Regatul lui Dumnezeu.

 

Prin urmare, acest număr al revistei Turnul de veghe, oferă răspunsuri biblice clare și simple la întrebarea Ce este Împărăția sau Regatul lui Dumnezeu, precum și la următoarele:

  • De ce avem nevoie de Regatul lui Dumnezeu?
  • Cine este Regele Regatului lui Dumnezeu?
  • Când va domni Regatul lui Dumnezeu asupra pământului?
  • Ce va realiza Regatul lui Dumnezeu?

 

Martorii din localitățile Turda și Câmpia Turzii, județul Cluj vor distribui această ediție specială a revistei, disponibilă în peste 780 de limbi, în format tipărit și online. „Sunt nerăbdător să le ofer această revistă specială vecinilor mei, deoarece oferă speranță cu privire la problemele cu care ne confruntăm cu toții”, a spus domnul Fülöp Csaba. „Regatul lui Dumnezeu este soluția și eu cred că oamenii din localitatea noastră vor aprecia acest mesaj.”

 

„Mulți oameni își doresc o conducere mai bună, însă puțini știu și cum va fi realizată aceasta”, a spus Ionuț Moraru, purtător de cuvânt al Martorilor lui Iehova. „Biblia conține o veste bună: Isus este conducătorul perfect care va pune capăt problemelor cu care ne confruntăm în prezent. Prin campania noastră, vom duce acest mesaj de speranță la oameni de pretutindeni.”

 

Această ediție specială a revistei Turnul de veghe poate fi descărcată gratuit de pe jw.org. Site-ul prezintă activitățile Martorilor lui Iehova și oferă informații practice bazate pe Biblie, în peste 1070 de limbi, pentru oameni de toate vârstele și credințele.

 

 

Departamentul de Informații Publice

Organizația Religioasă „Martorii lui Iehova”

Daniel Mureșan

(+4) 0756 424 467

Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Strada Orzari 29-31, Sector 2, București, 021552

Web: https://www.jw.org/ro/stiri/jw/

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh