27
Sam, Apr
1 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Luni, 18 martie 2024, începem Postul Paștilor. Unora li se pare o mare greutate postirea. De fapt, postirea pe măsura puterii fiecăruia este o șansă. Cu pântecele plin nu poți cugeta la cele dumnezeiești.
Cei sănătoși postim toate cele șapte săptămâni din post, iar copiii, bătrânii și bolnavii postesc și ei cât pot. Pentru că postul pe măsura fiecăruia ajută trezviei duhovnicești. Postul de bucate trebuie neapărat să fie însoțit de postul de răutate pentru că, altfel, n-are valoare.
Cine nu poate posti tot postul are și un mod de compensare. În acest sens, Tito Colliander zice: „Te mănâncă limba să pui o întrebare? N-o pune! Ți-e foarte poftă să bei două cești de cafea? Nu bea decât una! Ai chef să te uiți pe fereastră? Nu te uita. Ai dori să mergi într-o vizită? Rămâi acasă”. Sunt și alte renunțări care te ajută să faci o postire eficientă.
Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh