04
Sam, Mai
1 New Articles

Cultură
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Caragiale se întoarce pe scena Teatrului Municipal Turda. Cel care a constituit întotdeauna o reţetă de success în teatrul românesc va fi readaptat de trupa de actori de la Turda.

Comedia "D'ale Carnavalului" va avea premiera mâine de la ora 19.
Regia artistică este semnată de Doina Migleczi iar scenografia aparţine Vioarei Bara. Din distribuţie fac parte actorii Petre Băcioiu, Gabriel Popescu, Cornel Şerban, Dan Constantin, Alin Holcă, Tiberiu Tudoran, Cosmin Bighei, Anca Dogariu, Georgia Căprărin, Mihaela Acatrinei şi Ilinca Mateescu.

 
Preţul unui bilet la premiera de mâine este de 12 lei. Accesul spectatorilor în sala de spectacole după începerea spectacolului este interzisă.
Trupa de teatru de la Turda va fi prezentă sâmbătă, 19 februarie, la Gherla pe scena Casei de Cultură din localitate cu piesa Mili, secretara detectiv, cu care actorii turdeni au înregistrat un mare success de public atât la Turda cât şi la Câmpia Turzii.
Spectacolul de la Gherla este realizat la invitaţia Clubului Rotary din Gherla.

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh