29
Lun, Apr
1 New Articles

Educație
Tools
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

România, se poziționează pe locul 2 la nivel mondial, în topul crizei de personal calificat, iar zona Turda – Câmpia – Turzii și comunele limitrofe, este o zonă care mulți ani a fost considerată defavorizată. În centru de formare profesionala prezent deschiderea unor întreprinderi care angajează masiv atât persoane calificate cât și necalificate reprezintă , o punte de lansare spre o strategie de dezvoltare locală durabilă și bine conturată, susținută de proiecte de dezvoltare a infrastructurii rutiere, în deosebi finalizarea celui mai mare nod de autostrăzi din țară. Populația începe să se stabilizeze, iar ofertele de locuri de muncă devin din ce în ce mai atractive pentru persoanele adulte și pentru tineri.

                În acest context socio–economic rolul Centru de resurse și formare profesională EDU- ELITE, este acela de a asigură cadrul pentru dezvoltarea profesională și personală a adulților din zonă, în concordanță cu nevoile proprii și cu nevoile de formare definite de angajatorii din întreprinderile sau instituțiile bugetare din zonă.

 

EDU – ELITE Centru de resurse și formare profesională S.R.L. este un centru activ de formare și consultanță pentru adulți, orientat spre integrarea în spațiul european al învățării pe tot parcursul vieții. Centrul promovează inovația și reforma educațională, asigură cadrul pentru dezvoltarea personală și profesională a adulților, în corelație cu standardele profesionale și competențele profesionale, precum și în conformitate cu politicile și strategiile naționale.

Principalul obiect de activitate al Centrului de resurse și formare profesională EDU – ELITE, îl constituie furnizarea de servicii de formare profesională și personală pentru persoane aflate pe diferite trepte ale evoluției în carieră sau pentru persoane aflate în situații de risc, care își pot pierde locul de muncă sau nu au un loc de muncă.

 

Oferta Centrului de resurse şi formare profesională EDU – ELITE este variată și răspunde nevoilor de formare profesională, prin cursuri de perfecționare sau cursuri de calificare acreditate ANC, în concordanță cu nevoile de formare identificate de către angajatorii din zonă:

Curs de calificare/recalificate autorizat ANC: Sudor - cod N.C.: 7212.1.1

Curs de perfecționare/specializare și absolvire în ocupația:

Responsabil protecția datelor cu caracter personal „data protection officer (DPO)”; Cod COR: 242231

Curs de perfecționare/specializare și absolvire în ocupația: Formator Cod COR 242401

Curs de dezvoltare a competențelor digitale și de utilizare a noilor tehnologii ale informației și comunicării (TIC)

Curs de dezvoltare personală

Curs de parenting pentru părinți pe categorii de vârstă ale copiilor

Cursuri online office:

Curs Excell;

Curs Marketing

Cursuri online IT:

Curs PHP;

Curs Moodle.

 

Totodată, la Centru de resurse și formare profesională EDU – ELITE, se desfășoară activități de consiliere și orientare profesională individuală sau de grup pentru persoane aflate în situații de risc; programe de dezvoltare personală, de self - management sau de management al carierei; activități științifice, culturale sau alte activități de petrecere a timpului liber.

 

Cultura organizațională a  Centru de resurse și formare profesională EDU – ELITE este o cultură a schimbării, a valorizării capitalului uman, a respectului și toleranței, care reprezintă un complex specific de valori, credințe conducătoare, reprezentări, înțelesuri, căi de gândire împărtășite de angajați, care determină modurile în care aceștia se vor comporta în interiorul și în afara organizației respective și care sunt transmise noilor membri drept corecte.

 

Adresa: Turda, Str. Detunata, Nr. 22, Cam. 2, Jud. Cluj

Tel. 0744 239 288

Email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Website edu-elite-formare.ro

 

Pin It

Add comment

Regulile de baza pentru a face comentarii pe site
1. Nu folositi cuvinte obscene. Folosirea lor va duce la: modificarea comentariului, stergerea lui, respectiv, blocarea IPului celui care posteaza, in functie de gravitate.
2. Nu afisati linkuri catre site-uri obscene sau virusate.
3. Nu comentati numai de dragul de a comenta (fara spam).
4. Comentariile dumneavoastra vor fi aprobate de catre un administrator in cel mai scurt timp.


Security code
Refresh